Hoe berekent de gps-tracker de activiteit van mijn huisdier?

Activiteit heet nu Wellness in de app. Je vindt er nog steeds Activiteit-functies, plus nieuwe toevoegingen zoals de Wellness-score. Je hebt toegang tot de activiteitsgegevens van je maatje op het tabblad Wellness. Tik op Meer naast Activiteitsdoel.

De Tractive GPS-tracker bevat een ingebouwde versnellingsmeter, die de bewegingen van je huisdier registreert. Om je een duidelijk beeld te geven van het welzijn en de conditie van je huisdier, analyseren onze algoritmen deze gegevens en zetten deze om in gemakkelijk te begrijpen Wellness-statistieken. Om ervoor te zorgen dat de gegevens zo nauwkeurig mogelijk zijn, moet jij ervoor zorgen dat je Huisdierprofielgegevens correct zijn.

Hoe worden de gegevens van de tracker naar mijn telefoon gesynchroniseerd?

De gegevens worden gesynchroniseerd met je telefoon via bluetooth. Zorg ervoor dat bluetooth actief is op je mobiele apparaat en dat de tracker is ingeschakeld en zich naast je telefoon bevindt. Tik op het pictogram Vernieuwen in de rechterbovenhoek van het scherm Activiteit om de nieuwste gegevens in je account te bekijken.

Wat moet ik nog meer weten over de gegevens van Wellness-monitoring?