Wat betekenen de streepjeslijnen in de weergave Locatiegeschiedenis?

Wanneer je de locatiegeschiedenis van je huisdier bekijkt, kun je streepjeslijnen zien naast de normale lijnen die de meest recente locatiegeschiedenis van je huisdier tonen in de kaartweergave.

Deze streepjeslijnen vertegenwoordigen een onderbreking in de historische locatiegegevens voor een specifiek tijdsbestek en verschaffen daarom waarschijnlijk niet een nauwkeurige locatiegeschiedenis van je huisdier voor die tijdsperiode. Ontbrekende gegevens kunnen voorkomen in gevallen waarin het apparaat offline was; bijvoorbeeld als de tracker was uitgeschakeld, de batterij leeg was of anderszins de verbinding met het lokale mobiele netwerk verloor en zijn locatie niet aan de Tractive-servers kon doorgeven.

Let op: streepjeslijnen die onnauwkeurige GPS-gegevens weergeven in het gedeelte Locatiegeschiedenis van de app duiden niet op een apparaatfout of -defect.