Hoe kan ik mijn Tractive GPS-abonnement annuleren?

Het spijt ons te horen dat u uw abonnement op Tractive GPS wilt annuleren. Vergeet niet dat het Tractive-klantenserviceteam altijd beschikbaar is om u te helpen bij het verkrijgen van een vervangend apparaat, het oplossen van een probleem, het upgraden naar andere trackermodellen, vragen over accessoires, of problemen met betrekking tot de app of abonnementen.

U kunt uw abonnement op elk gewenst moment annuleren in de Tractive web app. Gelieve de volgende stappen te volgen:

• Ga naar https://my.tractive.com/#/settings/
  • Selecteer Trackers & Abonnementen.
  • Selecteer de tracker of het abonnement dat u wilt opzeggen.
  • Selecteer Abonnement > Meer acties > Abonnement annuleren.

Zodra de annulering is voltooid, kunt u uw tracker gebruiken tot het einde van de betaalde abonnementsperiode en zal uw abonnement niet automatisch worden verlengd.

Andere opties