Hoe werken de Tractive GPS-meldingen?

Een geweldige mogelijkheid van de Tractive GPS-tracker is dat je onmiddellijk op de hoogte kunt worden gebracht wanneer je huisdier de virtuele omheining (een vooraf ingestelde veilige zone) verlaat. Je kunt ook andere meldingen ontvangen, zoals wanneer de batterij bijna leeg is of wanneer een medewerker van de klantenservice heeft gereageerd op je verzoek om ondersteuning.

Meldingen worden weergegeven in de app zelf, via pushberichten op je smartphone, per e-mail en in de webapplicatie.

Je meldingsinstellingen aanpassen:

Je kunt je meldingsinstellingen aanpassen door de onderstaande stappen te volgen:

1. Log met een willekeurige browser in op my.tractive.com (de Tractive GPS-webapplicatie).
  2. Selecteer Account beheren > Algemene instellingen.
  3. Vink de meldingen aan die je wilt ontvangen en druk op Opslaan.

Ondersteuning voor het oplossen van problemen met meldingen >