Welke kosten zijn er verbonden aan een Tractive GPS-tracker?

De kosten van de Tractive GPS-tracker bestaan uit twee hoofdgedeelten: het apparaat zelf en het abonnement. Een optionele uitbreiding is Tractive Care, waarover je hieronder meer kunt lezen.

Tracker

De initiële kosten zijn die van de tracker zelf. Ga naar tractive.com en klik op Producten om de prijzen van de Tractive GPS-tracker in jouw land te bekijken.

Abonnement

Om het apparaat te activeren, moet je een abonnement aanschaffen via de Tractive-app. Een overzicht van abonnementen en kosten vind je hier.

Waarom rekent Tractive abonnementskosten? Tractive GPS-apparaten vereisen een geïntegreerde simkaart die verbonden is met het lokale cellulaire netwerk. Voor de communicatie tussen de Tractive GPS-app en de Tractive GPS-huisdierentracker moeten gegevens heen en weer worden gestuurd. We werken er echter hard aan om deze kosten zo laag mogelijk te houden voor onze klanten. Klanten hoeven geen contract te ondertekenen en alle betalingen worden vooruitbetaald, zodat klanten op elk moment kunnen besluiten om het abonnement stop te zetten, zonder extra annuleringskosten.

Tractive Care

Daarnaast kun je Tractive Care aanschaffen op het moment van activering. Hiermee krijg je een nieuw apparaat in het geval dat je tracker verloren, gestolen of beschadigd raakt binnen de looptijd van het abonnement.