Kan ik de onderste balk op de kaart minimaliseren?

Ja! De onderste balk van je kaartscherm kan je op elk moment omhoog en omlaag vegen om meer instellingen te bekijken (zowel in de standaardmodus als in LIVE Tracking-modus). Het kan ook volledig worden geminimaliseerd als je de kaart in zijn geheel wilt bekijken.

Als de kaart volledig geminimaliseerd is, zie je een blauwe pijl in de rechterbenedenhoek: LIVE_tracking-1 2-modified.png

Tik op deze knop en de onderste balk verschijnt weer.